Tattooconventie komt dit weekend naar Nieuwegein

Shannon Romijn van Tattooshop Instinkt in Nieuwegein is enorm trots. Niet alleen bestaat haar shop in Galecop dit jaar 5 jaar, maar ook is ze het afgelopen jaar gevraagd voor het Pro Team van World Tattoo Events; ‘s Werelds meest bekende en uitgebreidste online gids voor tattooconventies, expo’s en festivals, met meer dan 1000 conventies per jaar. Hiernaast werd Shannon afgelopen maand gevraagd om deel te nemen in het Pro team van Ink n Art Events van UnitedConventions, waar ze uiteraard ja op heeft gezegd.

De 26-jarige Shannon is dan ook blij dat uitgerekend Ink n Art Events een tattooconventie organiseert in haar Nieuwegein in het weekend van 5 & 6 oktober in de Beursfabriek, waar ze ook nog eens het ontwerp voor de poster van heeft mocht maken.

Andy Bonzai eigenaar van UnitedConventions: ‘We zijn al jaren bezig geweest om een tattooconventie centraal in het midden van Nederland te kunnen organiseren en dit jaar is het ons dan uiteindelijk gelukt. We organiseren al tientallen jaren met veel succes conventies o.a. in Eindhoven en Rotterdam. We zijn vol vertrouwen over deze nieuwe editie.’

Ook Shannon Romijn uit Nieuwegein zal deel nemen aan deze internationale Tattooconventie en met haar nog ruim 100 artiesten. Zo zullen een aantal van het populaire televisieprogramma Ink Masters te zien zijn. Alle artiesten laten dat weekend hun kunst zien en uiteraard is het mogelijk een tattoo te laten zetten. Voor hun zijn er prijzen te winnen voor o.a. Best Color, Realistic & Best of Day.

Het thema in Nieuwegein is “From pencil tot stencil” en dit zal zeker terug te zien zijn in oktober, want ook artiesten op het gebied van o.a. Graffiti, Airbush, Pinstripes & Bodypaint laten zien wat ze in huis hebben.

Andy Bonzai: ‘Het wordt een echt familie evenement. Zo zal er voor de jongeren en kinderen o.a. een Arcade hoek & springkussen zijn en wordt het podium de hele dag gebruikt voor life Acts, muziek en nog veel meer!’

Binnen in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 5 zullen diverse Foodtrucks aanwezig zijn om het Evenement nog eens te versterken. Tot de mogelijkheden behoren o.a. tosti’s, vegetarisch, frietjes, maar ook zal er buiten een heuse BBQ worden gehouden. Muntjes hiervoor bedragen € 2,50 per stuk.

De entree voor de Ink & Art Expo Tattooconventie bedraagt € 6,- in de voorverkoop via de website van de organisatie en aan de kassa € 10,- Er wordt gezorgd voor extra toezicht op het gratis parkeerterrein tijdens het evenement.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren