Taart voor de politie na ‘muisincident’

Met een taart aan de politie hebben de bewoners van de Giraffeweide in de wijk Batau Noord die verantwoordelijk waren voor het ‘muisincident’ hun excuses aangeboden. Afgelopen donderdag was de politie nog met groot materieel uitgerukt nadat een voorbijganger iemand met een vuurwapen in de woning had gezien.

De omgeving werd afgezet en een zwaarbewapend arrestatieteam viel de bewoning binnen. Daar bleek het incident minder heftig dan gedacht. Het vuurwapen was een luchtbuks die was toegestaan op het eigen terrein. Eén van de bewoners hoopte met het wapen een muis uit te kunnen schakelen. Het nieuws werd landelijk voorpaginanieuws.

Na alle commotie besloten de bewoners een taart naar de agenten te sturen. “Bedankt voor de leuke middag, en nogmaals sorry…” staat er op de taart. De politie kan het gebaar waarderen en noemt het “sportief” Instagram. Hoe het is afgelopen met de muis, is nog steeds niet bekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren