Katern

Taalschool ‘Tijd voor Taal in Utrecht’ opent haar deuren in Nieuwegein

Sinds april 2021 is er een gloednieuwe school in Nieuwegein gevestigd, die zich specialiseert in privé- en groepscursussen Nederlands als tweede taal (NT2) voor particulieren en bedrijven. Tijd voor Taal in Utrecht heeft als motto: Nederlands leren in een handomdraai? Iedereen kan het!

Typische kenmerken
De cursussen Nederlands als tweede taal kenmerken zich door kleine groepen, persoonlijke aandacht, een informele omgeving en onderwijs op maat. Deze specifieke kenmerken maken het mogelijk in no time meester te worden van de Nederlandse taal.

Fysieke en online-lessen
De cursussen vinden plaats aan de Fultonbaan 72 57, 3439 NE in Nieuwegein. Daarnaast worden er online-lessen verzorgd, zowel privé- als groepslessen.

Interessant voor werkgevers
Na het doorlopen van de verschillende taalniveaus is het mogelijk aan het eind van de rit een landelijk erkend Staatsexamen NT2-diploma te behalen, het bewijs dat je op bent ingeburgerd op een niveau dat uitstekende kansen biedt op de arbeidsmarkt!

Cursus Nederlandse schrijfvaardigheid
Ook kun je bij Tijd voor Taal in Utrecht terecht voor een training Nederlandse schrijfvaardigheid. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil oefenen met het schrijven van zakelijke teksten en voor professionals die hun schrijfstijl willen perfectioneren. Je leert in deze cursus op een heldere, kernachtige en levendige manier zakelijke teksten schrijven.

In een korte cursus Nederlandse schrijfvaardigheid is het daarnaast mogelijk de werkwoordspelling te oefenen. Heb je moeite met de d’s, t’s, of dd, tt als je een mail of tekst wilt schrijven? In een korte cursus van 10 lessen wordt het je haarfijn uitgelegd!

Bedrijven
Voor werknemers die moeite hebben met de Nederlandse taal biedt Tijd voor Taal in Utrecht de bedrijfscursus ‘Nederlands op de werkvloer’. Werkgevers en uitleners van arbeidskrachten hebben een financieel belang bij het investeren in een taaltraining Nederlands voor hun medewerkers. Het gaat erom dat werknemers zichzelf beter kunnen redden in verschillende situaties, maar vooral dat ze beter functioneren op de werkvloer. Werknemers worden daardoor breder inzetbaar.

Via ‘Tel mee met Taal’ is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor deze cursus. In 2021 is er een extra subsidieronde om te investeren in een cursus Nederlands voor werknemers. Aanvragen kan van 1 tot en met 30 juni 2021.

Voor meer informatie en referenties over onze cursussen Nederlands kun je informatie vinden op onze website, maar je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met Martine Blankenburgh, eigenaresse en gecertificeerd NT2-docente, te bereiken op nummer 06-41266361.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren