Taalcursussen bij de Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Utrecht biedt al sinds de jaren ‘30 diverse taalcursussen aan. Op de diverse locaties in Nieuwegein kunt u de taalcursussen Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Grieks en Hongaars volgen.

Of men nou begint met een taal of ver gevorderd is, in een rustig tempo wilt leren of een intensieve cursus nodig hebt, de Volksuniversiteit biedt een ruime selectie van talen aan op verschillende niveaus en intensiteiten. Ook voor opfriscursussen en conversatiegroepen is de Volksuniversiteit Utrecht de juiste instantie, zo stelt de Volksuniversiteit. Wie een taalcursus volgt bij Volksuniversiteit Utrecht, krijgt aan het eind van de taalcursus een advies over het vervolgniveau.

Met uitzondering van niveau 1 is instromen uitsluitend mogelijk na overleg met een docent. Tot en met 22 september kun men terecht tijdens een van de spreekuren bij Volksuniversiteit Utrecht. De docent bepaalt samen met de toekomstige student welk niveau het beste past door het voeren van een gesprek en/of het maken van een toets. Alle spreekuren en intakegesprekken zijn gratis en worden gehouden op de Nieuwegracht 41 te Utrecht.

Voor meer informatie: www.volksuniversiteitutrecht.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur: 030-2313395.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk