SV Geinoord verlengt contracten trainersduo

SV Geinoord heeft afgelopen week de contracten met het trainersduo verlengt. Dat betekent dat zowel Gerrit Plomp als Ramon Bongers ook na dit seizoen nog een jaar in dienst blijven bij de Nieuwegeinse voetbalclub. Samen met de technische staf gaan zij verder bouwen aan een sterk eerste elftal.

Het duo Ze krijgt mogelijk te maken met de nieuwe fusieclub die op stapel staat tussen SV Geinoord en VSV Vreeswijk. Zoals gemeld zijn de onderhandelingen hierover onlangs in een stroomversnelling gekomen na gemeentelijke toewijzing van een extra kunstgrasveld.

Ander trainersnieuws uit de afdeling van SV Geinoord: Raymond van der Kort wordt de opvolger van Marten Boverhof die naar GJS vertrekt. Voormalig Gewinoord-trainer Michael van den Berg wordt de nieuwe coach van FC Breukelen en volgt daar Frans Schuitemaker op. Behalve SV Geinoord was van den Berg ook trainer van JSV. 

De huidige trainer van VSV Vreeswijk treedt komend seizoen in dienst van Zwaluwen/Utrecht. Hij is daar de opvolger van Hans Cozijn. Eerder maakten wij al bekend dat de 59-jarige trainer VSV Vreeswijk zal verlaten van’wege de onzekere toekomst van de voetbalclub waar hij momenteel als coach actief is.’ Cornet doelde daarbij over de toekomstplannen van Vreeswijk om op korte termijn te gaan fuseren met buurman SV Geinoord.

Fusie
Nog net voor het kerstreces heeft de gemeenteraad van Nieuwegein besloten dat de twee voetbalverenigingen (VSV Vreeswijk en SV Geinoord) een vierde kunstgrasveld krijgen. Dit besluit effent de weg naar een nieuw en eigentijds Sportpark voor niet alleen de huidige gebruikers (SV Geinoord en VSV Vreeswijk), maar ook voor de Hockeyclub Nieuwegein (MHCN) die in het Sportpark zal worden ingepast. Nu kunnen de voetbalclubs eindelijk weer met elkaar in gesprek gaan over een fusie en is er woningbouw mogelijk op de hockevelden van MHCN in Rijnhuizen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren