Katern

Ronald Cornet vertrekt naar Zwaluwen/Utrecht

De huidige trainer van Vreeswijk treedt komend seizoen in dienst van Zwaluwen/Utrecht. Hij is daar de opvolger van Hans Cozijn. Eerder maakten wij al bekend dat de 59-jarige trainer VSV Vreeswijk zal verlaten van’wege de onzekere toekomst van de voetbalclub waar hij momenteel als coach actief is.’ Cornet doelde daarbij over de toekomstplannen van Vreeswijk om op korte termijn te gaan fuseren met buurman SV Geinoord.

Bij zijn huidige club Vreeswijk spelen ook twee zoons van Cornet in de hoofdmacht. De kans is groot dat Cornet zijn twee zoons Don en Gino meeneemt naar de Utrechtse club maar dat is nog niet definitief.

Hun vertrek zou een grote sportieve aderlating zijn voor de Vreeswijkse selectie waar zij vaste waarden zijn. Zwaluwen-voorzitter Glenn Bronkers zegt met beide spelers ‘in gesprek te zijn’.

In 2018 verklengde Cornet nog zijn contract nadat hij een jaar actief was als trainer bij VSV Vreeswijk. In 2019 werd onder zijn trainerschap het zondag 1 elftal kampioen, waardoor de Vreeswijkers promofeerde naar de derde klasse.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren