Katern

SV Geinoord en trainer Loots na dit seizoen uit elkaar

Afgelopen week hebben Charles Loots, de trainer van het eerste team van voetbalclub SV Geinoord, het bestuur en de Technische commissie in goed overleg besloten dat het éénjarig contract van de trainer niet verlengd zal worden. ‘De rest van het lopende seizoen wordt met volle energie afgerond en alle partijen vertrouwen erop dat het seizoen goed wordt afgesloten’ zo laat SV Geinoord weten op haar website.

Onze reporter Hans van Echtelt interviewde begin september dit jaar nog de trainer van het eerste team van Geinoord in de eerste klasse C. De start van het seizoen heeft voor SV Geinoord geen succes opgeleverd. Het team van Loots kampte met veel tegenslag en blessures en staat met vier punt ver onderin het rechter rijtje en zal moeten vechten tegen degradatie. Blessures en veel onrust in het team maakte het de trainer iet gemakkelijk. Het is nog niet belend wie Loots zal opvolgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren