Superfans uit Nieuwegein van Monkey Town worden in het zonnetje gezet

Sanne (9), Lizzy (5) en Zoë (4) uit Nieuwegein zijn inmiddels specialist in ‘de aap uithangen’, want samen met hun vader Roy bezochten al 49 van de 50 vestigingen van Monkey Town. Op zondag 17 september is de feestelijke finale van een ruim tweejarig avontuur met het bezoek aan de laatste vestiging: Monkey Town Amersfoort.

Sanne (9), Lizzy (5) en Zoë (4) uit Nieuwegein

Missie
Wat ooit begon met een paar bezoeken aan de dichtstbijzijnde vestiging (IJsselstein) is uitgelopen in een ware missie om als eerste gezin in Nederland alle 50 vestigingen van Monkey Town te bezoeken. Vader Roy: “Eigenlijk is dit al doende ontstaan. Toen we eenmaal al aardig wat vestigingen hadden bezocht en de smaak te pakken kregen zijn we het serieuzer aan gaan pakken. Het is echt ons ding geworden. Overigens gaat mijn vrouw ook wel eens mee, maar niet altijd.” Monkey Town zit door heel Nederland en daarom vroeg het behalen van dit doel echt een planning: “We probeerden zeker aan de randen van Nederland combinaties te maken van meerdere vestigingen op één dag en ook tijdens vakanties pakten we geregeld een locatie mee.”

Feestelijke dag op 17 september
“Wat de meiden met hun vader hebben gedaan is echt knap”, aldus Micha Reij van Monkey Town.“ Men kwam in contact met Roy via een aanmeldformulier voor events in Monkey Town. “Hij gaf aan van alle vestigingen updates over de events te willen ontvangen. Toen we dit zagen hebben we contact gezocht om te checken of dit geen foutje was. Toen hoorde we van hun uit de hand gelopen hobby, oftewel missie. Ze waren toen al redelijk ver en hebben gevraagd of ze het leuk vonden om van nummer 50 dan een extra speciale dag te maken. Dat idee werd direct omarmd”

Het gezin vertrekt op 17 september vanuit Nieuwegein om 11:00 uur per limousine naar de vestiging op de Middelhoefseweg in Amersfoort waar ze rond 12:00 uur aankomen. “Vervoer in stijl hoort er natuurlijk bij, maar ook ter plekke hebben we nog een aantal te gekke verrassingen”, aldus Micha Reij.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk