Subway restaurant in Karwei Laagraven

Op industrieterrein Laagraven in Nieuwegein is onlangs een nieuwe vestiging van Subway geopend in het filiaal van Karwei bouwmarkt. Klussers en passanten kunnen er genieten van een Chicken Teriyaki, Spicy Italian of een Veggie Patty.

Deze nieuwe vestiging past in de ambitie om Subway restaurants te vestigen op bijzondere locaties. Andere niet-traditionele locaties waar de Subway formule zich op richt, zijn onder meer universiteitsgebouwen en tankstations.

‘Op industrieterrein Laagraven is veel bedrijvigheid’, aldus franchisenemer Metz die met deze zaak zijn vijfde Subway restaurant opent. ‘Het is voor mij wel de eerste keer dat ik een shop in shop open. Deze vestiging is als tweede van Nederland in een bouwmarkt gevestigd. Hier kunnen vakmensen en doe-het-zelvers hun bezoek aan de Karwei combineren met een lekkere lunch of lichte avondmaaltijd. Onze versbereide Subs geven deze harde werkers de power om door te gaan’ aldus Metz.subwaykarwei

De vestiging in Nieuwegein is als tweede van Nederland in een bouwmarkt gevestigd. Met 52 zitplaatsen is het een betrekkelijk ruim filiaal en is dagelijks  geopend. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk