‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De zomer is in volle gang en de eerste vogels zijn al uitgevlogen. Toch heeft nog niet iedereen het nest verlaten en zo stond ik oog in oog met een klein verenbolletje. Ik had die dag al twee koolmeesjes af en aan in de tuin gezien en nu wist ik waarom. En ook al zou ik graag willen helpen, de natuur moet ook zijn gang kunnen gaan. Oftewel, met rust laten en dan maar even omlopen. Ik heb ‘Piep’ al 2 dagen niet meer gezien, dus in mijn gedachten is hij nu zijn laatste dons kwijt en vliegt hij gauw vrolijk rond.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk