Katern

Kom in beweging met ‘Wandel je Fit!’ Op 29 oktober is de informatieavond

Wandel je Fit! Een nieuwe uitdaging voor iedereen met (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten. Kom in beweging en ga met ons wandelen van november 2018 tot en met april 2019. De aftrap zal zijn op maandag 29 oktober met de informatieavond. U doet toch ook mee!

Tijdens de informatieavond zal alle informatie rond het wandelen worden gepresenteerd, de kracht van bewegen worden toegelicht en zal er uiteraard de mogelijkheid zijn om vragen te stellen. Veel mensen zijn bekend met het principe ‘bewegen is gezond’, maar wat kan het voor u betekenen?

U hoeft geen ervaring te hebben met wandelen en er zal begeleiding op maat zijn. Het wandelen gaat half november starten, dus na de informatieavond heeft u nog genoeg tijd om u definitief aan te melden. Mocht u nog vragen hebben kunt u Buurtsportcoach Julia van Weelden een mail sturen naar: j.vanweelden@merwestein.nl.

Twijfelt u nog een beetje of wilt u graag wat meer informatie? Kom dan op maandag 29 oktober 2018 om 19.00 uur naar de informatieavond van Wandel je Fit in de bibliotheek stadscentrum de Tweede Verdieping (in het Stadhuis).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren