Katern

Streetdance, modehowlopen en nog veel meer

Fundance is een gloednieuwe dans- en modeshowstudio in Nieuwegein, tegenover het gemeentehuis. In de week van 6-9 september zijn er allemaal gratis proeflessen van streetdance, showdance, kleuterdans, modeshowlopen en de cursus “be a model”. De cursussen zijn vanaf 4 jaar tot en met volwassenen. Ook na de open week is er altijd een mogelijk om gratis een keertje mee te doen.

Op zaterdag 25 september vindt de open dag plaats van “Catwalk”. Hieronder vallen de catwalkpresentatiecursussen en het modeshow-produktie bedrijf! Catwalk ik ook nieuw in Nieuwegein. De catwalk presentatiecursussen zijn vanaf 17 jaar (kids en tieners tot 16 jaar kunnen deze lessen volgen bij Fundance, vanaf 14 september).

Tijdens de open dag van 25 september (12:00 – 16:00) kun je meedoen aan de proefles van de presentatie cursus. Ook is er een fotograaf aanwezig die je mooi op de foto zet, maar laat je eerst even opmaken door onze visagiste. Verder is er ook een spetterende demonstratie modeshow! Kijk voor het programma van de open dag op www.catwalkprodukties.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk