Straattheater Festival

Op 28 oktober vindt er weer een straattheater festival plaats op winkelcentrum Cityplaza. Dit festival duurt van 12.00 tot 17.00 uur en ook nu weer wordt het verzorgd door het team van 1,2..8 Entertainment.

Het straattheater festival is een jaarlijks terugkerend festival en biedt ook nu weer een verscheidenheid aan van artiesten waaronder:

de straat band van Nederland. Ze hebben diverse festivals gewonnen en blijven maar doorgaan. Ze beginnen op het podium maar dat houden ze niet lang vol. Door, over, onder en achter het publiek duiken ze op. Hun stijl is origineel, hun benadering brutaal en de shows zijn ongekend goed. Een topper.

Jacoba van Aardbeieren, een heerlijke jongedame vanuit het Middeleeuwse platteland… Ze is een zeer opvallende verschijning. Samen met haar hulpje Narbei met Middeleeuws vaandel en toeter, zullen ze echt de bezoekers in de juiste sferen dompelen.

The Funky Love Squad. Uitbundig! Groovy! Funky! Discodansers uit de jaren ’70 op 60 centimeter hoge plateauzolen. Hoog boven iedereen uit dansen, swingen en groovy moves. Een unieke eyecatcher en een meerwaarde voor het festival.

En nog veel meer waaronder: Florisimo & Sic, Chico de Oosterse Waarzegger, Vladimir met De Vlinder in Beeld, Bertje Doperwtje, Het Duo Piccolo, Animator Guillaume, Pneumatisch Dance Trio.

Voor een optimale programmering en uitstraling van het podium programma is podium presentator Stoere Stef aangesteld. Hij kondigt aan, zweept op, bespeelt het publiek en coördineert het geheel. Onmisbaar bij deze spetterende dag. Tot ziens!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk