Straatrovers gezocht

Zaterdag- op zondagnacht 12 december j.l. om 00.30 uur is een meisje beroofd van haar tas bij de bushalte nabij het Muntplein. De politie zoekt een getuige. Het meisje stond samen met haar vriendin op de laatste bus te wachten. Drie jongens, die ook daar in de buurt waren beroofde het meisje van haar tas en gingen er al rennend vandoor.

De politie: ‘Gelukkig had het slachtoffer nog wel haar telefoon en kon ze zo snel mogelijk 112 bellen. Volledig overstuur troffen we het meisje aan in het bushokje. Helaas hebben we, ondanks een grote zoekslag vooralsnog geen daders aangetroffen.’

Het zou gaan om drie lichtgetinte jongens in de leeftijd van 20-25 jaar. Eentje droeg een blauwe jas, de 2e een donkerbruine jas en de 3e een zwarte jas. De bushalte ‘de baten’ zit aan de Batauweg. De jongens zijn weggerend in de richting van de Penningburg, waar ze opgesplitst zijn.

De politie vraagt of er iemand is die iets gezien of gehoord. Ook was er een man die zijn hond aan het uitlaten was bij het muntplein ten tijde van het incident. Vermoedelijk heeft hij de daders weg zien rennen. Bent u deze man of weet u wie dit is geweest, laat het de politie weten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk