Katern

Steun samen met PLUS van Loon je favoriete club of vereniging

PLUS van Loon staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. ‘Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen’ aldus van Loon.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert PLUS van Loon dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee we het verenigingsleven in Nieuwegein een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS van Loon.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS van Loon sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

Aanmelden?
Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor zondag 4 juli 2021 aanmelden bij PLUS van Loon of via Sander.de.groot@plus.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren