Sterke line-up in komend AkoestiCafé

Wie op woensdag 12 december de kaarsjes in Vreeswijk bijtijds heeft bewonderd, kan aansluitend opwarmen in Grandcafé De Burgemeester. Het AkoestiCafé biedt die avond twee optredens van internationale allure.

De avond begint met een uur heerlijke popmuziek van Etan Huijs, die als duo aantreedt. Hun onlangs verschenen album The Secret Us ontvangt veel lof en heeft zelfs een internationale distributiedeal gescoord. Neerlands toptalent, in een intiem-akoestische setting.

Etan Huijs

In april stond Gayle Skidmore al in een bomvol Fort Jutphaas. Wie erbij was weet het: deze multi-instrumentaliste uit San Diego, Californië is ‘the real deal’. Ze toert door de USA, werkte met muziekfenomenen als Lisa Loeb en Jason Mraz en de gitarist van Eagles of Death Metal speelde een moppie mee op haar laatste album. Niet dat Gayle dit soort namedropping nodig heeft, want de muzikaliteit spat van haar af. Haar optreden start om tien uur.

Het AkoestiCafé van 12 december is in Grandcafé de Burgemeester aan het Stadsplein 2 (naast de ingang van de parkeergarage). Het eerste optreden begint om 20.30 uur. De toegang is op basis van ‘pay what you want’: wie het kan missen én de avond de moeite waard vond, wordt gevraagd om een tientje in de pot te doen. Meer of minder mag dus ook.

Gayle Skidmore

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk