Stemmen op ‘Politicus van het Jaar 2017’

Op 10 februari 2018 vindt de achtste editie van Nieuwegein Awards plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Nog tot en met  30 november kunnen kandidaten worden aangemeld via de vernieuwde website van Nieuwegein Awards. Het gaat hierbij om prestaties over de periode 1 december 2016 tot en met 30 november 2017.

Dit jaar wordt ook weer de award ‘Politicus van het Jaar’ uitgereikt. In deze categorie kunnen geen kandidaten worden aangemeld. U kunt echter wel meebepalen wie de uiteindelijke genomineerden worden. Breng hieronder uw stem uit op één van de drieëndertig Nieuwegeinse raadsleden. Zij vormen namelijk de kandidaten voor deze onderscheiding.

BRENG UW STEM UIT
Stem nog en met 30 november 24.00 uur op uw favoriete raadslid op deze pagina. Per IP-adres (computer, mobieltje, tablet) kunt u één stem uitbrengen. In de uiteindelijke telling van de uitgebrachte stemmen telt de verkiezing door het publiek mee voor 50%. Stemming door de leden van het Comité van Aanbeveling van Nieuwegein Awards betreft de andere 50%. Burgemeester Frans Backhuijs, lid van het comité, zal zich van stemming onthouden. Op deze wijze kunnen maximaal zes raadsleden gekozen worden. Uit deze zes personen kiest de gemeenteraad, middels geheime stemming, de drie genomineerden voor de award Politicus van het jaar. De persoon met de meeste stemmen wordt Politicus 2017.

Meer informatie en alles wat u wilt weten over Nieuwegein Awards kunt u vinden op de vernieuwde website van de Nieuwegein Awards. Heeft u vragen? Stuurt u dan een e-mail naar info@nieuwegeinawards.nl.

Breng hieronder uw stem uit en beslis mee wie op 10 februari aanstaande, tijdens Nieuwegein Awards 2018, ‘Politicus van het jaar 2017’ wordt! U kunt op één raadslid uw stem uitbrengen.

5 thoughts on “Stemmen op ‘Politicus van het Jaar 2017’

 1. John

  Geen een verdient die titel ,als het nu ging om de titel :grootste kluns ,
  Kwamen er meerdere in aanmerking.

 2. Marianne Spalburg

  Beste John,
  Jammer dat u er zo over denkt. Ik denk namelijk dat er heel veel hard werkende raadsleden en commissieleden zijn. Samen zorgen zij ervoor dat het voor de inwoners van Nieuwegein zo goed mogelijk geregeld wordt.Misschien iets voor u om zich aan te sluiten bij een politieke partij en er dan voor te zorgen dat zaken gaan zoals u denkt dat dit zou moeten gebeuren. De beste stuurlui staan meestal aan de wal.
  Vriendelijke groet,
  Marianne Spalburg

 3. C Stekelenburg

  Als het een verkiezing van de grootste KLUNS zou zijn geweest, dan had JHON hem zeker gewonnen!!

 4. J. Terpstra.

  Al jarenlang in de bres voor 50 plussers in de Nieuwegeinse politiek.

 5. Peter Frederiks

  Didi el Moussaoui van D66 verdient het echt om te worden gekozen tot politicus van het jaar! Door zijn inzet voor de stad Nieuwegein en het welzijn van al haar inwoners een voorbeeld en een inspiratie voor velen!
  Een geweldige kerel met het hart op de juiste plaats die zich al jaren inzet voor alle Nieuwegeiners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren