Stem mee voor het logo van De Componist

De Componist is de naam van het gezondheidshuis, dat onlangs gebouwd is in de wijk Zuilenstein. Hier kun je naast zorg, zoals jouw huisarts, apotheek, therapie, Geynwijs en meer óók terecht kunt voor welzijn. In april dit jaar konden de inwoners van Nieuwegein al de naam bepalen van het complex aan de Diepenbrocklaan.

De Componist is een gezondheidshuis voor iedere inwoner van Nieuwegein en is een samenwerkingsverband tussen EMC Nieuwegein, MOvactor en de Gemeente Nieuwegein. Het is een plek voor ontspanning. Waar je energie op kunt doen. Een plek waar jij je thuis voelt. Nu de naam is gekozen is het tijd voor een mooi nieuw logo.

Afgelopen periode hebben drie ontwerpers hun best gedaan om een logo te ontwikkelen voor De Componist. De input voor de logo’s is door inwoners en professionals gegeven die straks regelmatig in het gezondheidshuis te vinden zijn. Nu is het aan heel Nieuwegein om te laten weten welk logo het meest aanspreekt voor het gezondheidshuis. Stemmen kan tot 1 november.

Breng hier u stem uit voor het nieuwe logo voor De Componist in Zuilenstein. Er mag 1 stem uitgebracht worden per persoon. Stemmen kan tot 1 november aanstaande. Op 4 november is de onthulling van het logo!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren