Kies jouw favoriete naam voor het Gezondheidshuis in Zuilenstein

Aan de Diepenbrocklaan, naast het park, wordt een nieuw gebouw neergezet, waar straks zorg en welzijn samen te vinden zijn. Je kunt er een bakkie komen doen, een activiteit organiseren, maar ook naar je huisarts, fysiotherapeut en andere zorgaanbieders. Het gebouw heeft nog geen naam en daarom is aan de inwoners van Nieuwegein gevraagd om mee te denken voor een nieuwe naam.

Met ruim 85 inzendingen is het een behoorlijk werk geweest om te komen tot een shortlist. Maar of je de shortlist nog ‘short’ mag noemen met 7 namen is de vraag. Sommige namen zijn meerdere keren ingezonden. Nu is het aan de inwoners om uit de shortlist een definitieve naam te kiezen.

De namen die op de shortlist zijn gekomen zijn: De Symfonie, Het Orkest, De Dirigent, ZoWiSa, De Verbinding, De Componist en Melodie. De uitleg van deze namen vindt u op de website Jouwplekinzuilenstein.

Deze website ‘Jouw plek in Zuilenstein’ is een tijdelijke website. Zodra er een nieuwe naam is gekozen, komt er een nieuwe website met deze nieuwe naam. Op deze tijdelijke website worden de inwoners van Nieuwegein op de hoogte gehouden van de vooruitgangen van het nieuwe Gezondheidshuis: van de bouw, de initiatieven en ideeën van inwoners, ontwikkelingen op verschillende gebieden en andere weetjes. Het Gezondheidshuis is een samenwerkingsverband tussen EMC Nieuwegein, MOvactor en de Gemeente Nieuwegein.

Breng hier uw stem uit voor de nieuwe naam van Gezondheidshuis in Zuilenstein. Stemmen kan tot 12 mei 12.00 uur. Een week later wordt de winnaar bekend gemaakt. Over de uitslag van de stemming kan overigens niet worden gecorrespondeerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren