Stem CDA bij Politicus v/h Jaar-verkiezing 2013

Op dinsdagavond 19 november 2013 is onze Nieuwegeinse CDA-lijsttrekker Roelof de Wild genomineerd voor Politicus van het Jaar 2013. Hij bindt de strijd aan met Martijn Stekelenburg (SP) en Erna Kotkamp (Groenlinks). De nominatie heeft plaatsgevonden op voordracht van de Nieuwegeinse raadsleden en is door burgemeester Backhuijs bekendgemaakt.

Het CDA is blij met de nominatie van de geboren en getogen Nieuwegeiner Roelof de Wild. Als jong(ste) Nieuwegeins raadslid heeft hij bewezen een goed en actief volksvertegenwoordiger te zijn. Hij kan met de partijen in de gemeenteraad goed overweg wat leidt tot resultaten. Zijn voorstel om jonge gezinnen met schulden sneller te helpen om huisuitzetting te voorkomen kreeg unanieme steun in de raad. Zijn inzet voor het verbeteren van de leefbaarheid in Fokkesteeg heeft geleid tot de sluiting van de coffeeshop. In samenwerking met anderen zet hij zich in voor flexibel cameratoezicht. Ook kent Nieuwegein nu dankzij De Wild “De Doorslag”, een vorm van waardering voor jongeren die vrijwilligerswerk doen.

Roelof houdt ook van humor in de politiek en vroeg daarom in de gemeenteraad aan de burgemeester wanneer koning Willem-Alexander zijn moeder óók in de Nieuwegeinse raadszaal zou opvolgen. Omdat het ophangen van een nieuw staatsieportret lange tijd uitbleef, heeft hij de burgemeester zelf maar een portret aangeboden met een foto van het Koninklijk Paar tijdens hun bezoek aan Vreeswijk op 30 mei 2013. En die hangt daar prima!

Mocht u nog geen stem hebben uitgebracht, vragen wij u dat te doen op Roelof de Wild. De Poll vindt u op de site www.pen.nl.

Met vriendelijke groeten,

Namens het CDA-Nieuwegein,

Hennie van Randwijk
CDA-fractievoorzitter

Hans Schenk
CDA-partijvoorzitter

Meer weten over de NieuwegeinAwards, kijk op www.nieuwegeinawards.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren