Steigeronderdelen

Agenten hielden in de nacht van zondag 6 op maandag 7 november een man aan voor de diefstal van steigeronderdelen. Rond 02.35 uur werd een bewoner van de Havik wakker van een auto die in de straat stopte. De getuige hoorde een autoportier dichtslaan, keek uit het raam en zag een man bij een bestelauto staan. De man haalde steigerpijpen uit een grote container en laadde die in zijn bestelauto. De getuige belde 1-1-2 en agenten gingen direct ter plaatse. Terwijl de agenten onderweg waren, gaf de getuige door dat de verdachte met de auto was weggereden.

Agenten zagen de verdachte vervolgens op de Buizerdlaan rijden. Zij gaven de bestuurder een stopteken. Bij controle bleek de auto vol te liggen met bijna zeventig steigeronderdelen. Daarop hielden de agenten de verdachte, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan en brachten hem over naar het politiebureau. De auto werd in beslag genomen.

In het politiebureau bleek dat de auto niet was verzekerd, dat de man geen rijbewijs had en zich niet kon legitimeren. Tevens had hij nog een straf van negentig dagen openstaan. De verdachte is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren