Katern

Steeds meer meiden voetballen

De trend dat steeds meer meiden gaan voetballen is ook bij VSV Vreeswijk goed te zien. Volgens Koen Adriaanse van de KNVB is meisjesvoetbal de sterkst groeiende sport in Nederland. Met maar liefst negen meidenteams bestaat een derde van de jeugdteams van VSV Vreeswijk al uit meisjes. En hun aantal groeit nog steeds. De enthousiaste trainers zijn ambitieus en willen graag nog meer teams klaarstomen om aan de meidencompetities deel te nemen.

“Doordat er tegenwoordig genoeg meisjes zijn die voetballen, is de meidencompetitie heel aantrekkelijk geworden. Er wordt goed gevoetbald en de teams kunnen op hun eigen niveau competitie spelen,” aldus trainer Jos Arts, die de meisjes van 6 tot 9 jaar bij VSV Vreeswijk traint. “Meiden die ook willen voetballen zijn altijd van harte welkom om een keer mee te komen trainen. We kunnen vooral nog meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot 9 jaar plaatsen, zodat het huidige team gesplitst kan worden in twee teams. Maar ook in de andere leeftijdsklassen zijn nieuwe voetbalmeiden altijd welkom.”

Heeft u ook een meisje dat houdt van gezelligheid, teamsport en lekker rennen in de buitenlucht? Laat haar dan eens meedoen tijdens onze trainingen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met trainer Eric van Meerveld (ericvanmeerveld@msn.com of 06-28944824).

voetbalmeiden-mf-2016-kleiner

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk