Start aanmelden Fiets-Rommelroute in Batau-Noord

Vanaf 1 mei start de inschrijvingstermijn voor de derde editie van de Fiets-Rommelroute Batau-Noord die op de laatste zondag van de maand, 30 juni, wordt gehouden. Bewoners van de wijk kunnen op die dag tussen 11.00 en vanuit hun voor- of achtertuin of vanuit huis tweedehands spulletjes verkopen. Aanmelden kan tot 1 juni.

Bezoekers kunnen zowel lopend als fietsend vanuit heel Nieuwegein of daarbuiten de adressen van de deelnemende wijkbewoners langs gaan met behulp van een routekaart. “Vorig jaar hadden we ruim 110 deelnemende adressen vertelt medeorganisator Renée Blom. “Dit jaar gaan we voor de 200 deelnemers.”

Wijkbewoners kunnen die dag, net als op een rommelmarkt, hun overtollige spulletjes te koop aanbieden. Anders dan bij een rommelmarkt vindt verkoop alleen vanaf eigen terrein plaats. Dat kan zijn vanuit de voortuin, oprit, garage of schuur, maar ook de woonkamer of achtertuin. Deelname aan de Fiets-Rommelroute is kosteloos, maar aanmelden bij de organisatie is verplicht. Verder is commerciële verkoop niet toegestaan. De precieze instructies, spelregels en nog veel meer informatie zijn vanaf 1 mei te vinden op de facebookpagina Fiets-Rommelroute Batau-Noord. Wie zich wil aanmelden of vragen heeft, kan dit doen door een mailtje te sturen naar rommelroutebatau-noord@outlook.com.

Op onderstaand kaartje zullen alle adressen inzichtelijk kenbaar gemaakt worden. Tijdens de Fiets-Rommelroute kan dit kaartje gebruikt worden om door de wijk te navigeren naar alle adressen waar u leuke spulletjes kunt kopen. De kaart is dus in opbouw en zal aangevuld worden zodra er nieuwe aanmeldingen zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren