Stam Nieuwegein blijft alsmaar doorgroeien met Oscar Autoverhuur

Renault & Dacia dealer Stam uit Nieuwegein slaat de handen ineen met Oscar Autoverhuur voor een prachtige samenwerking. Het van oorsprong Deense bedrijf Oscar is de initiatiefnemer en brengt een veelgeprezen concept naar onze mooie stad. Oscar autoverhuur zorgt ervoor dat steden en dorpen door heel Nederland kunnen genieten van betaalbare autohuur. Hoe Oscar en Stam dit samen gaan doen en wat dit voor Nieuwegein betekent, lees je in dit artikel.

Stam Nieuwegein

Wat is Oscar Autoverhuur?
Allereerst stellen we Oscar Autoverhuur aan je voor. Dit bedrijf is van oorsprong Deens, maar kwam met zo’n goed concept dat het zich al snel naar andere Europese landen verspreidde. Het concept van Oscar is zelfs zo uniek dat het door de Deense Kamer van Koophandel al meerdere malen met een ondernemersprijs werd beloond.

Oscar werd opgericht door de broers Dannie and Christian, die zagen dat autogarages vaak ongebruikte auto’s hadden staan. Dit varieerde van modellen die niet goed verkochten, tot leenauto’s en teruggebrachte leasewagens. Deze auto’s waren vaak nieuw of zeer goed onderhouden en daarom bedachten de broers er een goed doeleinde voor, namelijk het aanbieden van deze auto’s als huurauto’s in gebieden waar geen autoverhuurders zitten.

Door dit geweldige initiatief is het nu ook mogelijk om een auto te huren in andere steden dan de Randstad. Garagehouders kunnen door zich aan te sluiten bij Oscar een nieuwe stroom van inkomsten creëren, terwijl inwoners en bezoekers van Nieuwegein en omgeving een handige service rijker zijn. Bezoek je dus Nieuwegein voor een dagje of heb je tijdelijk een grotere wagen nodig? Stam en Oscar maken het samen mogelijk.

Hoe helpt Oscar mens en ondernemer?
Veel autoverhuurbedrijven concentreren zich in grote steden en rondom vliegvelden. Dit komt doordat er zo weinig auto’s in andere steden verhuurd worden, dat een kantoor ergens anders opzetten financieel niet aantrekkelijk is voor de grote bedrijven. Helaas betekent dit ook dat er vaak geen autoverhuur aan wordt geboden in steden, zoals Nieuwegein.

Gelukkig brengt Oscar daar nu verandering in. In plaats van dat een bedrijf nieuwe auto’s moet aanschaffen voor de verhuur, worden ongebruikte auto’s ingezet als huurwagens. Deze auto’s ontvangen regelmatig onderhoud door de garage en zijn daardoor schoon en veilig. Bovendien kunnen autobedrijven op deze manier de prijs van de verhuur laag houden.

Het overweldigende succes van Oscar is goed zichtbaar. In Europa bevinden zich op dit moment namelijk meer locaties van Oscar Autoverhuur, dan alle Europcar-, Avis- en Sixtkantoren bij elkaar.

Stam en Oscar: een geweldig initiatief
Stam Nieuwegein is een van de bedrijven die ongebruikte auto’s gaat inzetten voor de verhuur via Oscar. Het bedrijf beschikt namelijk over een vloot van zeven wagens, variërend van personenwagens tot bestelbusjes, die kunnen worden ingezet voor de verhuur.

Het huren van een auto gaat via de website van Oscar. Hier kun je gemakkelijk je locatie ingeven en een auto bij jou in de buurt vinden. In Nieuwegein zul je dus bij Stam Renault en Dacia Dealer terechtkomen. Kies de gewenste afhaaldatum, auto en het verzekeringspakket. Afrekenen gaat veilig en snel via de website. De auto kun je vanaf de volgende dag al ophalen en breng je aan het einde van de huurperiode weer bij Stam terug.

Door de samenwerking tussen Stam en Oscar, is het vanaf nu mogelijk om een schone en veilige auto te huren in Nieuwegein. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of voor een feestje of vakantie een tijdelijke wagen nodig hebt, kun je vanaf nu bij Stam Nieuwegein terecht. Personenwagens zijn al vanaf € 39,- per dag beschikbaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk