Volop activiteiten tijdens de zomervakantie Bij de Fortwachter

De zomervakantie is nu écht begonnen – dus tijd voor buitenactiviteiten, een wisselend zomermenu en nog veel meer! De komende weken hoef je je niet te vervelen, want Bij de Fortwachter in Jutphaas worden weer de leukste activiteiten georganiseerd, voor jong en oud. Daarbij is het terrein óók nog eens de gehele zomervakantie langer en vaker geopend!

Fortwachter

Open Parkpodium Rijnhuizen
Tot en met zondag 10 september kan je elke zondagmiddag swingen met live muziek op Fort Jutphaas. Vanaf 16.00 uur geniet je van een gratis live concert op het Forteiland, georganiseerd door Open Parkpodium Rijnhuizen. Kom gezellig langs om je weekend goed af te sluiten onder het genot van live muziek, omringd door de prachtige natuur en om nog even hélemaal bij te tanken. Klik hier om te zien wie er wanneer komt optreden!

Zondag 23 juli is dat muzikale tovenaar Luuk Lenders – en dat wordt gegarandeerd een feestje, want deze multi-instrumentalist kan onwijs goed de toon zetten met zijn bijzondere fluiten, belletjes en accordeon. Zondag 30 juli is het volop Jazz met Late Summer.

Buitenspel
De hele zomer kan je Bij de Fortwachter op de zaterdagen lekker komen rennen en rausen, zowel voor kids als voor volwassenen! Even alle energie eruit gooien…en daarna welverdiend genieten van een lekker ijsje op het terras.

Tussen 13.00 uur en 16.00 uur staat er genoeg speelgoed + sportmateriaal klaar voor jong & oud om even heerlijk te ravotten. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Wijkplatform Rijnhuizen én samen met Sport ID, onder begeleiding van ervaren sportcoaches! Het is helemaal gratis en aanmelden is niet nodig, dus loop gewoon lekker langs.

Op zaterdag 29 juli wordt extra groots uitgepakt, en ben je tussen 11.00 uur en 17.00 uur welkom voor allerlei activiteiten, waaronder een heuse boks clinic en reuzenvoetbal!

Vogelspeurtocht en ‘Expeditie Waterlinie’
Elke zaterdag & zondag in juli is er een heuse Vogelspeurtocht op het terrein van Fort Jutphaas. Elk weekend in juli kan je weer heerlijk op en rond het Fort wandelen. Op dit rondje Forteiland ga je op zoek naar de leukste vogels. Even goed bewegen in de groene natuur, gezellig samen op pad én stiekem ook nog eens heel leerzaam. En na afloop krijg je bovendien welverdiende beloning! De vogelspeurtocht kan je lopen tussen 11.00 uur tot 16.00 en is geschikt voor alle leeftijden!

Bij mooi weer houden de organisatoren het Fortenspel ‘Expeditie Waterlinie’ op de zuiderhelft van het Forteiland: een spannend spel voor jong en oud waarbij je van alles leert over de geschiedenis van de forten in Nederland én waarbij je een toffe prijs kunt winnen! Ga jij de strijd aan? Kom zondag 23 of 30 juli gezellig langs op het Forteiland! Deze expeditie duurt van 12.00 uur tot 16.00 uur en is gratis!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk