St. Antonius Ziekenhuis opnieuw Topwerkgever

Voor de zesde keer is het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht/Nieuwegein door het onderzoeksbureau CRF uitgeroepen tot Topwerkgever. Het St. Antonius scoort in het onafhankelijk onderzoek goed op secundaire arbeidsvoorwaarden & werkomstandigheden en training & ontwikkeling. In 2013 zijn 54 bedrijven gecertificeerd als Top Employer Nederland en 9 als Top Employer Cure & Care. Het keurmerk is weggelegd voor organisaties met uitstekende arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en carriérevooruitzichten.

Ben Peek, manager van de eenheid Personeel & Organisatie, is blij met het resultaat: ‘’Het St. Antonius is een werkgever die verantwoordelijkheid geeft en investeert in de ontwikkeling van medewerkers. De toekenning van dit keurmerk betekent dan ook dat onze inspanningen hierin worden beloond.”

Het St. Antonius spant zich dagelijks in om huidige medewerkers te behouden en (jong) talent aan te trekken. Zo zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; het St. Antonius beidt haar werkenemers o.a. Bedrijfsfitness, diverse kortingen op het gebied van sport, verzekeringen, cultuur & ontspanning en voorrang bij medische behandelingen Om up tot date te blijven biedt het St. Antonius haar werknemers volop ontwikkelmogelijkheden. Er zijn diverse leiderschaps- en talent managementprogramma’s. Ook zogenaamde job rotation’s en individuele trainingen behoren tot de mogelijkheden.

“Het St. Antonius is ambitieus en vraagt veel van ons, medewerkers. Ttegelijkertijd wordt ook geïnvesteerd in onze persoonlijke ontwikkeling. Onlangs heb ik een inspirerend leiderschapstraject afgesloten van de Business Universiteit Neyenrode. Nieuwe dingen leren, nieuwe ideeёn opdoen, dat is waardoor je baan leuk blijft, ook na 20 jaar’’, aldus Jelle Loosman, verpleegkundig Afdelingshoofd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk