Vul de enquête in voor een veilig Cityplaza

Om winkelen op Cityplaza zo veilig én prettig mogelijk te maken rondom de huidige 1.5 meter samenleving, hebben zij richtlijnen opgesteld en veiligheids- & hygiënemaatregelen getroffen. Zo doen de winkeliers er alles aan om jouw bezoek aan het winkelcentrum in de binnenstad van Nieuwegein zo veilig mogelijk te maken.

Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in het winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan is de organisatie beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren.

De winkeliersvereniging is benieuwd hoe jij jouw laatste bezoek aan Cityplaza hebt ervaren en hoe zij deze in de toekomst kan verbeteren. Speciaal hiervoor is een enquête opgesteld. Vult u hem in? Hieronder de enquête. Vult u hem in?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren