Cityplaza brengt piek- en daluren inzichtelijk

Winkelcentrum Cityplaza doet er alles aan om jouw bezoek aan het winkelcentrum in de binnenstad van Nieuwegein zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in het winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan is de organisatie beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren.

Om de bezoekers hierbij te helpen hebben zij de piek- en de daluren voor Cityplaza in kaart gebracht. Hieronder vindt u het schema om jouw bezoek aan Cityplaza slim te plannen.

Piek- en daluren op Cityplaza
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

Maatregelen in de openbare gebieden van Cityplaza
Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers. Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt. We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen. Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.

Maatregelen in de winkels
Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel
Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar

Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne
Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne

De producten worden verantwoord aangevuld
Het aanvullen van producten gebeurt zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden

Kun jij contactloos en met pin betalen
Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden

Rekenen we ook op jou
Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren