Katern

Sportpark Zandveld volledig gesloten

In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus heeft de gemeente Nieuwegein het Sportpark Zandveld volledig gesloten. Dit betekent dat niet alleen de kantine en was- en kleedaccommodatie gesloten is en VSV Vreeswijk geen wedstrijden meer speelt en niet meer traint, maar dat er in het geheel geen gebruik meer van de sportvelden gemaakt mag worden.

Voetbalvereniging VSV Vreeswijk steunt deze maatregel en roept iedereen, van voetballers, tot trainers, tot ouders op om deze na te leven.

Als gevolg van de maatregelen tegen het Coronavirus zijn alle wedstrijden afgelast t/m 6 april. ‘Hierop volgend hebben wij als bestuur het besluit genomen ook alle trainingen tot nader order te annuleren. Dit besluit is genomen op advies van de KNVB en om te zorgen dat ook wij als vereniging bijdragen in het voorkomen van verdere uitbraak van het Coronavirus’ aldus het bestuur van VSV Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren