Sponsorrit ten behoeve van vluchtelingen uit de Oekraïne

Op zondag 5 juni organiseert Motorclub Nieuwegein (MCN) een sponsorrit die elke motorrijder kan meerijden. Verzamelen is vanaf 09.00 uur voor een rit van 215 km bij het Petanque Centrum aan de Galecopperzoom 1 in Nieuwegein. Van iedereen wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Oekraïne. Het geld gaat naar een lokale organisatie die zich inzet voor Oekraïense vluchtelingen.

Om 9.30 uur vertrekt men in groepjes van 5 personen. De rit gaat eerst over de snelweg naar Amersfoort om dan de afslag Nijkerk te pakken. Verder gaat het via Krachtighuizen en Koudhoorn naar Garderen en aansluitend naar Speuld en Nunspeet. In Vierhouten is de lunch bij herberg Tante Sjaan.

Van daaruit via Elspeet, Uddel en Kootwijk naar Wekerom. Dan via Ede naar Ederveen, Renswoude en Maarsbergen. Bij Maarn worden de laatste kilometers over de snelweg terug gereden naar Nieuwegein.

Mensen die mee willen rijden, kunnen e-mailen naar mcn.petervandervoorn@hotmail.com. Geïnteresseerden kunnen een route doorgestuurd krijgen voor de navigatie. Wil je meer informatie over deze sponsorrit, dan is het ook mogelijk te bellen naar de organisatie: 06-51516894.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk