Katern

Spelers van FC Utrecht komen auto’s wassen in Nieuwegein

Maandag 29 april komt FC Utrecht naar BSO Bikkels aan de Parkhout 1 in Nieuwegein. Samen met de kinderen gaan de spelers auto’s wassen voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tussen 15.30 en 17.00 uur kunt u uw auto voor slechts 5,00 laten wassen op de parkeerplaats bij BSO Bikkels.

Ook zamelt de BSO samen met de spelers van FC Utrecht lege flessen in die u die dag bij de spelers kunt brengen. Hiermee wordt geld ingezameld voor de skybox in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

FC Utrecht wil hiermee een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de jeugd of goede doelen steunen en te stimuleren. ‘Met FC Utrecht Maatschappelijk raken we in het hart en willen we het verschil maken bij inwoners van de provincie Utrecht. Hierbij richten we ons in de basis op drie doelgroepen: Jeugd, ouderen en supporters’ aldus Mark van der Marel die donderdag 29 maart jl. ook in Nieuwegein was.

Van der Marel heeft in Nieuwegein Petrov en zijn vrouw Bianca geholpen. Petrov zorgt naast zijn fulltime baan volledig voor zijn gezin en het huishouden, omdat zijn vrouw Bianca fysiek zeer beperkt is. (Grotendeels rolstoel gebonden). Mark heeft geholpen om de tuin boom-vrij te maken, zodat deze rolstoel toegankelijk is voor de vrouw des huizes.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren