Katern

Spel- en beweegproeverij

Op 21 augustus organiseren MOvactor en SportID Nieuwegein in samenwerking met sportaanbieders uit Nieuwegein een gezellige en sportieve middag in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37. Tijdens deze spel- en beweegproeverij kunnen mensen van 55 jaar en ouder samen een leuke middag beleven. Tijdens een zestal workshops kunnen mensen kennismaken met een aantal gezellige activiteiten die Nieuwegein rijk is. Het programma is als volgt: 

12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Ontvangst
13.15 uur: Yoga of Koersbal
14.10 uur: Gymnastiek of Tafelspelletjes
15.15 uur: Dans of Tafeltennis

Er zijn drie rondes van 45 minuten en per ronde kan er aan 1 activiteit “geproefd” worden, tussendoor is er een korte pauze. Je bent vrij om te bepalen aan hoeveel rondes je deel wilt nemen. Om 13.00 uur is het ontvangst, het sportieve gedeelte zal rond 16.00 uur eindigen.

Lunch
Deelnemers kunnen voor aanvang van de activiteiten (tegen betaling) ook een heerlijke lunch nuttigen bij Fairs eten en drinken. Er is keuze uit: de dagsoep, een tosti (Hawai of salami) of een pannenkoek (ham of kaas of appel met stroop) . Wilt u om 12.00 uur mee lunchen? Geef uw keuze dan door bij uw aanmelding.

Aanmelden
Voor meer informatie over het volledige programma en aanmelden kan men gaan naar:
http://www.sportidnieuwegein.nl/activiteiten-kalender en selecteer in het zoekfilter “gezond oud worden, 50+”

Ook is het mogelijk om telefonisch aan te melden of voor vragen contact op te nemen met welzijnscoach Laurette Vossepoel op: 06-30038509 (op maandag t/m donderdag tussen 09.00-17.00 uur). Aanmelden kan t/m 14 augustus en is gewenst i.v.m. het beperkt aantal plekken per workshop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk