Help de verdwaalde Globe Troetels

Ze zijn er weer bij PLUS van Loon in Nieuwegein: de Troetels. Dit keer zijn het Globe Troetels, want ze leven verspreid over de hele wereld. Ze zijn alleen verdwaald! Zo kan de keizerspinguïn bijna zwemmen in het zweet en zit de ezel flink in de nesten. De Globe Troetels lijken net echt en zijn lekker aaibaar door hun fluweelzachte vachtje. Bij elke Troetel zit een kaartje met een leuk weetje over het dier en zijn echte leefomgeving. Op een speelse manier leren kinderen zo meer over de dieren en hun leefgebied. Vanaf 26 augustus zijn er 25 verdwaalde Globe Troetels te sparen bij PLUS van Loon op winkelcentrum Nedereind.

Het laatste nieuws over de Globe Troetels is te lezen in de wekelijkse Troetelkrant. Iedere krant staat in het teken van één van de leefgebieden van de Globe Troetels: zand, bos, gras, water of jungle. De krant over het thema jungle bevat bijvoorbeeld informatie over de jungle als leefomgeving en vertelt welke Troetels hier voorkomen. Ook staat er elke week een puzzel in, met een aanwijzing voor het spel dat kinderen kunnen spelen op deze website. Hierbij moet een Troetel die verdwaald is, teruggespeeld worden naar zijn eigen leefgebied. Kinderen maken hiermee wekelijks kans op fantastische prijzen bij PLUS van Loon.

Als kinderen goed zoeken, vinden ze bij PLUS van Loon ook drie lichtgevende eieren, die begin september uitkomen. Vanaf dat moment is de Supertroetel als Limited Edition gratis verkrijgbaar bij minimaal 35 euro aan boodschappen. Dit Troeteldier, ter waarde van 4,95 euro, is bijna vijftien centimeter lang.

Er is ook een leuke Troetels Speelwereld: een bouwplaat van de wereld compleet met bomen, bergen en rotsen, die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Op de Speelwereld kunnen ze de Troetels weer thuis brengen naar hun eigen leefgebied.

De Globe Troetels en de wekelijkse Troetelkrant zijn vanaf maandag 26 augustus verkrijgbaar bij PLUS van Loon. Bij elke 15 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangen klanten een gratis Globe Troetel met een kaartje. De Troetels Speelwereld is te koop voor 1,99 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren