Spektakel in de Batau met tal van activiteiten

Voor de 21e keer organiseren de vrijwillige medewerkers van buurtcentrum ’t Klokhuis, in samenwerking met winkelcentrum De Batau en Zalencentrum De Baten de oergezellige en drukbezochte Vlaamse Markt, ook dit jaar weer op 30 april (koninginnedag). De Vlaamse Markt heeft zijn waarde in deze 21 jaar wel bewezen. Zo’n tien- tot vijftienduizend bezoekers weten de weg naar het evenement te vinden.

Alle activiteiten (en dat zijn er heel wat dit jaar) vinden plaats in de open lucht en wel op het terrein voor ’t Klokhuis (gebouw De Baten aan de Dukatenburg), de Penningburg en op en rondom het Muntplein. Een belangrijk onderdeel van de Vlaamse Markt is als vanouds de grote rommelmarkt, waar de vele gelegenheidsverkopers hun waren aan de man/vrouw proberen te brengen. Op het Muntplein staan daarnaast ook de winkeliers met hun kramen met diverse Koninginnedagaanbiedingen. Een groot deel van de winkels is die dag geopend. De verhuur van kramen voor de Vlaamse Markt is inmiddels gestart.

Kramen kunnen besproken worden bij buurtcentrum ’t Klokhuis aan de Dukatenburg 1 te Nieuwegein. De kraamhuur bedraagt € 23,- of € 28,- (afhankelijk van de locatie). Verder wordt € 5,- borg gevraagd voor het netjes achterlaten van de kraam. Commerciële verkoop is niet toegestaan! Voor meer informatie kan men bellen met buurtcentrum ’t Klokhuis, 030 – 60 322 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk