Specifieke getuigen gezocht van dodelijke aanrijding

In de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 april overleed een 18-jarige man uit IJsselstein op de A2. De politie zoekt een viertal fietsers die ten tijde van het incident over het viaduct ‘Weg naar de Poort’ fietsten. Onze redactie heeft hierover eerder bericht.

Rond 01.35 uur kwam de melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden. Het bleek dat een persoon vanaf het viaduct op de snelweg terecht was gekomen. Meerdere voertuigen kwamen in aanrijding met de man. De 18-jarige man uit IJsselstein overleed ter plekke. Het is niet duidelijk of hij door de val of door de aanrijding overleed. De recherche startte een onderzoek waaruit bleek dat er geen sprake is van een misdrijf

Fietsers
Rond 01.30 uur had een getuige gezien dat er een viertal fietsers over het viaduct fietste. De vier reden twee aan twee naast elkaar en alle fietsen hadden goede verlichting. De vier kwamen vanuit de richting Nieuwegein en gingen in de richting van IJsselstein. De recherche is op zoek naar hen omdat zij mogelijk belangrijke getuigen kunnen zijn.

Slachtofferhulp
Met meerdere bestuurders die in aanrijding kwamen met de jongeman is gesproken. Het kan zijn dat bestuurders zich pas later realiseerden of door schade aan het voertuig zagen dat ze betrokken waren bij de aanrijding. We kunnen ons voorstellen dat zij behoefte hebben om hun verhaal kwijt te kunnen. Dat kan via Slachtofferhulp Nederland die ook getuigen bij kan staan door bijvoorbeeld emotionele hulp aan te bieden.

Contact
Aan de getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche van het district West Utrecht via 0900-8844

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren