Katern

Speciaal voorjaarsconcert KNA Vreeswijk

Op zaterdag 3 april a.s. organiseert muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Vreeswijk een bijzonder voorjaarsconcert: het programma is namelijk geheel door dirigent Hans Viezee zelf samengesteld. Omdat dit na ruim tien enthousiaste jaren officieel het laatste optreden van Viezee als dirigent van KNA is, hebben de orkestleden als eerbetoon aan hun dirigent de keuze van de nummers aan hemzelf overgelaten.

De avond zal bol staan van een variëteit aan muziekgenres; de toehoorder kan o.a. genieten van swingende nummers als ‘Discosoulfunkrock’ en ‘Bohemian Rhapsody’, maar ook van de rustgevende tonen van het ‘Notturno’ en lichtvoetige klanken in ‘Scènes de Ballet’. Kortom: een niet te missen dynamische avond voor de muziekliefhebber.

De ruimte waar het orkest wekelijks repeteert wordt speciaal voor dit optreden omgetoverd in een gezellige concertzaal: het MCC gebouw aan de Fortweg 1A te Nieuwegein. Het concert begint om 20.15 uur en de toegang bedraagt 3 Euro per persoon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren