Speciaal Bier Festival in Nieuwegein

Op zaterdag 19 december, van 12.00 tot 18.00 uur, houdt Brouwerij Zevenstar uit Jutphaas een Speciaal Bier Festival. Samen met andere brouwerijen waaronder Borrelnoot, Ducaat, het Licht, de Blauwe IJsbeer en Klein Duimpje kunt u in Buurtplein Batau aan de Ducatenburg 1 in Nieuwegein, genieten van vele speciaal biertjes waaronder ook de Zevenstar Blond, Zevenstar Schavuit en Zevenstar Bluswater uit Jutphaas. Behalve de Speciaal Bier Proeverij zijn er nog een aantal andere activiteiten.

Twee amateurbrouwers zullen op deze dag hun brouw installatie meenemen, zoals een koperen brouwinstallatie en een eigengemaakte huis tuin en keuken installatie. Zij zullen beiden een brouw presentatie verzorgen. U kunt dan daadwerkelijk zien dat met eenvoudige middelen gebrouwen kan worden. Tevens zijn er twee stands met bier artikelen verzamelingen.

Speciaal voor het Speciaal Bier Festival is er een heerlijke Zevenstar Bierkaas gemaakt voor medewerkers van de kaasboerderij van Rossum uit Vianen. Deze heerlijke kaas is bereid met Zevenstar Schavuit en zal vanaf volgende week te koop zijn in de Plus supermarkt op Winkelcentrum Nedereind.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren