Spaaractie winkelcentrum Galecop

Maak kans op één van de drie ballonvaarten, tien keer een boodschappenpakket of een van de vele winkelcentrum Galecop waardebonnen. De hele maand juni organiseert winkelcentrum Galecop een spaaractie. Vul een speciale spaaractie-envelop met drie kassabonnen en maak kans!

Van 1 juni t/m 30 juni zijn er bij elke winkel op winkelcentrum Galecop speciale spaaractie-enveloppen te verkrijgen. Wanneer deze envelop gevuld wordt met drie kassabonnen van het winkelcentrum kan deze ingeleverd worden bij een van de inleverbakken die te vinden zijn in het winkelcentrum. De prijzenpot van maar liefst €1000,- wordt ter beschikking gesteld door de winkeliers van winkelcentrum Galecop.

Op zaterdag 2 juli worden alle prijswinnaars in het zonnetje gezet d.m.v. een gezellige prijsuitreiking. Wil jij deze maand ook in de prijzen vallen bij winkelcentrum Galecop? Haal dan nu een spaaractie-envelop en start met sparen! Elke envelop moet gevuld worden met drie kassabonnen. Voor deze spaaractie geldt een onbeperkte deelname. Hoe meer ingeleverde enveloppen, hoe meer kans!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk