SP opent Meldpunt Thuiszorg

De SP afdeling Nieuwegein heeft op haar website een meldpunt Thuiszorg geopend. Dit meldpunt is bedoeld voor zowel zorgverleners, cliënten en mantelzorgers.

De bezuinigingen op de thuiszorg hebben grote gevolgen. Cliënten krijgen minder zorg, werknemers moeten meer cliënten gaan helpen in minder tijd of verliezen hun baan. Op mantelzorgers zal een nog groter beroep worden gedaan, terwijl veel van hen nu al overbelast zijn.

De SP afdeling Nieuwegein krijgt meldingen van mensen die zich grote zorgen maken. De afdeling vindt het onacceptabel als mensen niet meer de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarom is het meldpunt Thuiszorg geopend en wordt u uitgenodigd uw ervaringen met de SP afdeling Nieuwegein te delen. Op die manier kunnen de gevolgen van de bezuinigingen in kaart worden gebracht en voor verbeteringen onder de aandacht gebracht van gemeenteraad en College.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren