SP Nieuwegein wijst vrijwilliger van het jaar aan

Het nieuwe jaar is voor SP elke keer weer een aanleiding om de actieve mensen in het zonnetje te zetten. Donderdagavond 10 januari j.l. kwam de SP Nieuwegein bijeen in cafe de Burgemeester op Cityplaza. De eerste plannen voor het nieuwe jaar werden gesmeed en het afgelopen jaar werd geëvalueerd. Zoals altijd werd halverwege de avond een van de actieve leden op een speciale wijze toegesproken. Dit jaar viel deze eer aan Emile Grivel toe.

Martijn Stekelenburg, fractiecoorzitter van de Nieuwegeinse SP: ‘Emile zou u kunnen kennen van de acties op straat of bij u in de buurt. Nooit is Emile te beroerd om de zoveelste folder uit te reiken op straat of weet hij met zijn geestdrift anderen over te halen om een stapje meer te doen. Ook kunt u Emile tegenkomen op onze site onder de rubriek ‘Uitgesproken’ waar hij al menig schrijfsel heeft achtergelaten.’

‘De speech van voorzitter Hasan Inekci kwam onverwacht en dat is altijd het leukst!’ aldus de gelukkig Emile Grivel. Na het hart onder de riem volgde de overhandiging van een persoonlijk cadeau. Namens het bestuur werd Emile Grivel bedankt voor zijn inspanningen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk