SP-er Ron Meyer bezocht Nieuwegein

De kakelverse SP voorzitter Ron Meyer bracht dinsdagavond 22 maart een bezoek aan de Nieuwegeinse SP afdeling. Uitvoerig werd op die avond door hem aandacht besteed aan de wijze waarop de SP de komende periode Nederland gaat (proberen te) veroveren. ‘Weg van het neoliberale denken, van de tweedeling en de groeiende armoede. Op naar een socialer Nederland, een zorgzaam Nederland, een land van menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit’ aldus de SP.

Volgens de SP kn dat vooral met acties, landelijke acties zoals de miljonairstax en het aanpakken van de zorgverzekeraars, maar ook lokale acties, zoals in Nieuwegein (toen) met de Sluyterslaan en nu met bijvoorbeeld het Geynwijs meldpunt. ‘Acties die er toe doen en die situaties van mensen echt moeten verbeteren’ laat de partij weten. De bijeenkomst met Ron Meyer werd gehouden in de Partner aan de Nedereindseweg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren