‘Soep op zondag’

Zondag 1 september aanstaande is het weer de eerste zondag van de maand. Dus van 12.00 uur tot 14.00 uur is er weer: ‘Soep op zondag.’ Kom lekker soep eten met een stokbroodje erbij. En kom vooral ook voor de gezelligheid en om nieuwe en bekende mensen te ontmoeten.

Het wijknetwerk Fokkesteeg, Humanitas, MOvactor, Stichting Balans Nieuwegein en de gemeente Nieuwegein vinden het belangrijk dat bewoners elkaar tijdens een gezellig moment in de buurt kunnen ontmoeten. Daarom organiseren zij elke eerste zondag van de maand een soepzondag voor alle bewoners van Fokkesteeg. De (soep)opschepper voor deze maand is Wim Verhaak, de voorzitter van het wijknetwerk in Fokkesteeg.

De soep staat klaar aan de Bedumerschans 4. Heel makkelijk te vinden: loop een heel klein stukje over het pad tussen de Buurtkamer (La CaZa) en de groene woningen (Gemeenschappelijk Wonen) en ga dan direct naar links. Bij mooi weer vind je ‘Soep in Fokkesteeg’ op het grasveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren