Snoeigroep Galecop kan hulp goed gebruiken

Op zaterdag 11 november gaat de snoeigroep Galecop weer aan de slag om het aangezicht van Galecop wat te verbeteren. In het voorjaar zijn de bomen in het buurtpark achter de manege aan de Maurice Roelantshove om en om gesnoeid. Nu zijn de andere bomen aan de beurt. De snoeigroep Galecop is een initiatief van Stichting Wijkoverleg Galecop.

De snoeigroep Galecop kan nog steeds mensen gebruiken die ook een bijdrage willen leveren aan hun wijk en tevens een leuke dag buiten willen doorbrengen. Tussen de middag wordt er gezamenlijk een kopje soep met broodjes gegeten.

Ook mensen die snoeien te zwaar vinden zijn van harte welkom, want er is genoeg te doen. De takken moeten opgestapeld worden tussen paaltjes. Deze paaltjes dienen als schuilplaats voor kleine beestjes zoals kikkers, salamandertjes etc. Opgeven en meer informatie kan via het e-mailadres: snoeigroep.swog@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren