Getuigen gezocht van inrijden op mannen

Een man in een blauwe Seat reed vrijdagavond 7 augustus j.l. in op drie mannen op de Noordstedeweg in de binnenstad van Nieuwegein. Een van de mannen werd geraakt door de auto en raakte lichtgewond.

Rond 15.00 uur liepen drie mannen op het fietspad van de Noordstedeweg, vanuit de richting van de Sluyterslaan richting de tunnel van de A.C. Verhoefweg. Net voor de kruising met de Schouwstede kwam er een auto het fietspad oprijden. De mannen moesten aan de kant gaan om de auto te ontwijken. Kort na het passeren, reed de auto ineens achteruit. De middelste van de drie mannen werd aangereden door de automobilist. De andere twee mannen konden op tijd opzij springen. De middelste man werd een paar meter op de auto meegeschept en viel toen van de auto af. Hij liep diverse schaafwonden op.

De bestuurder stapte uit en wilde ruzie maken met de mannen, maar werd tegengehouden door de vrouwelijke passagier. Beiden stapten weer in en reden weg.

Het gaat om een blauwe Seat met daarin een getinte man van rond de 30 jaar oud, ong. 1.75 m., normaal postuur en kort, zwart haar en één donker oog. Hij droeg een spijkerbroek en T-shirt en een ketting met een kruisje eraan.

Een getinte vrouw van rond de 30 jaar oud, ong. 1.60 m., normaal postuur en bruin, krullend haar tot over de schouders. Droeg wijdvallende kleding. In de auto zat een kind van een jaar of acht. Beide personen spraken slecht Nederlands.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren