Snoeigroep Galecop gaat weer aan het werk

Op zaterdag 8 november gaat de snoeigroep Galecop (een initiatief van het wijkoverleg Galecop) er weer een leuke dag van maken om het aangezicht van Galecop wat te verbeteren. Deze keer zijn de knotwilgen in het buurtpark achter de manege weer aan de beurt. Waarschijnlijk lukt het niet om de hele rij in 1 dag te doen en daarom zal de gemeente de resterende bomen knotten.

Twee jaar geleden zijn door de gemeente paaltjes geplaatst waartussen de geknotte takken gelegd zijn. Deze haag vormt een schuilplaats voor kleine diertjes zoals salamandertjes, kikkertjes e.d. Ook nu zullen de nieuwe takken tussen deze paaltjes gelegd worden.

De snoeigroep kan nog steeds enthousiaste mensen gebruiken, Galecoppers die ook een bijdrage willen leveren aan hun wijk en tevens een leuke dag buiten willen doorbrengen. Maar ook mensen die niet in Galecop wonen zijn van harte welkom. Niet onbelangrijk: tussen de middag staat er erwtensoep klaar voor de harde werkers. Opgeven en meer informatie kan bij wijkoverleggalecop@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk