De Kom en Cityplaza luide samen het cultureel seizoen in

‘Kunstgreep 2001’ luide op zaterdag 8 september het culturele seizoen van Nieuwegein in! Dit evenement dat plaatsvond in en om winkelcentrum Cityplaza werdt verzorgd door De Kom in samenwerking met Cityplaza. Van 10.00 uur tot 17.00 uur hied ‘Kunstgreep 2001’ u in de greep!

Verenigingen en instanties op het gebied van amateurkunst en cultuur uit de gemeente Nieuwegein presenteerde zich deze dag. De podia bevonden zich op het Marktplein, in Cityplaza en voor De Kom. De informatiekramen waren verspreid over Cityplaza. Een kleine greep uit wat er te beleven was tijdens ‘Kunstgreep 2001’: volksdansgroep Minka, Brassband Eendraght, Stichting Geinbeat, dansgroep Ozancik, Zeemanskoor De Brulboei, Popkoor Amazing, ’t JoNg, theatersport, buikdansen en nog veel meer…

Zoals elk jaar had ook de Plaza Bioscoop een speciaal programma tijdens de Kunstgreep! Daarnaast konden kinderen zich uitleven op schildersezels en werd er een ballonnenwedstrijd gehouden. Verder startte de losse kaartverkoop van Theater De Kom op deze dag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk