Snelheidsduivels raken rijbewijs kwijt in Nieuwegein

In de nacht van zaterdag op zondag 16 oktober jl. maakten drie bestuurders het wel erg bont. Zij overschreden de maximum snelheid ruimschoots binnen de bebouwde kom van Nieuwegein.

Foto: Politie Nieuwegein

De snelste snelheidsduivel klokte 127 kilometer per uur op de Zandveldseweg, waar maar 50 km per uur is toegestaan. De een na snelste haalde 105 kilometer per uur op dezelfde weg. De agenten hielden die avond een controle in een onopvallend voertuig en dat wierp vruchten af.

Beide snelheidsovertreders moesten direct hun rijbewijs inleveren, omdat zij met meer dan 50 kilometer per uur de maximumsnelheid hadden overschreden.

In hetzelfde halve uurtje dat de agenten controleerden betrapten zij ook nog een taxichauffeur, die met 101 kilometer per uur langsraasde. Hij mocht zijn rijbewijs houden omdat na correctie de overtreding niet kwam op meer dan 50 km per uur. Hij krijgt binnenkort wel een schikking op de mat van het CJIB.

One thought on “Snelheidsduivels raken rijbewijs kwijt in Nieuwegein

  1. Peter Verhoeven

    Prima actie, je zult zo’n aso maar een keer achterin je kofferbak krijgen. Jammer dat dit soort acties steeds meer nodig blijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk