Slaag maximaal voor badkamers en tegels bij Maxaro Utrecht

Maxaro is een grote speler in de badkamer- en tegelbranche. Het snelgroeiende bedrijf heeft twee megashowrooms in Roosendaal en Utrecht. Een bezoek is een inspirerende beleving en absoluut de moeite waard. De vestiging te Utrecht bevindt zich in winkelcentrum The Wall en is vanaf Nieuwegein slechts 15 minuten rijden. De showroom biedt maar liefst 4.500 m² badkamer- en tegelinspiratie. Klanten parkeren hier de eerste twee uur gratis.

De groei van Maxaro
In 2005 startte Maxaro als whirlpool-outlet. De laatste jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een groot begrip op het gebied van badkamers en tegels, zowel online als offline. Het grote succes is te danken aan de unieke winkelformule. Eigen productontwikkeling, voorraadhoudendheid, onafhankelijkheid, online focus en een unieke bedrijfscultuur staan centraal. Begin dit jaar heeft Maxaro de deuren van haar nieuwe showroom te Utrecht geopend. Samen met de vestiging in Roosendaal biedt deze locatie zo’n 9.500 m² winkelplezier.

Eigen productontwikkeling
De badkamer- en tegelspecialist heeft een onderscheidende winkelformule waarbij de focus ligt op eigen productontwikkeling. Samen met honderden fabrikanten creëert Maxaro een uitgebreid assortiment van topkwaliteit. Alle producten worden rechtstreeks aan de consument bezorgd, waardoor er geen sprake is van tussenhandel. Zo profiteert de klant altijd van verrassend scherpe prijzen.

Snelle levering dankzij enorme productvoorraad
Dankzij de grote productvoorraad biedt Maxaro altijd een snelle levering. Maar liefst 98% van de artikelen is meteen leverbaar vanuit het eigen magazijn van 22.000 m² te Roosendaal. Bestellingen worden aan huis geleverd. Bovendien is het mogelijk om de producten tot wel 365 dagen na de aankoop te retourneren.

Showroom Utrecht
Het complete assortiment staat uitgestald in de showroom te Utrecht. Klanten kunnen de producten naar hartenlust bekijken, voelen en ervaren. De talloze sfeervolle presentaties zorgen ervoor dat alle zintuigen maximaal worden geprikkeld. Combineer met honderden tegelstalen op het inspirerende tegelplein, of kom proefliggen in één van de comfortabele baden op het badenplein.

Een bezoek aan Maxaro is een onvergetelijke ervaring. Een volledige badkamer samenstellen, badkamertegels kopen of een nieuw bad aanschaffen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ontdek het volledige aanbod op www.maxaro.nl of kom langs in de megashowroom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren