Sinterklaas opent boekje over Nieuwegein

Sinterklaas spreekt voor grote mensen! Als de goedheilig man in het land is, zijn dat spannende tijden voor kinderen, maar dit jaar maken volwassenen zich ook zorgen. De goedheilig man geeft donderdag 28 november van 20.00 – 21.30 uur in de bibliotheek zijn eigen blik op Nieuwegein 2013. De Sint is behoorlijk bekend met de ins en outs van het Nieuwegeinse. Wat staat er in het grote boek over de protesten tegen de bouw in Park Oudegein of de discussies rondom de koopzondagen? Hoe zit het met de leegstand in de binnenstad en wat hebben de politieke partijen voor volgend jaar op hun verkiezingsverlanglijstje staan?
Natuurlijk komt er ook even ter sprake wie de zwarte piet krijgt toegespeeld. Met andere woorden wie verdient wat lekkers en wie moet er mee naar Spanje? Sint spreekt zich uit.

Wie weet wordt dit het begin van een mooie traditie in de aanloop naar het feest van Sinterklaas. Na afloop is er ruimte voor pepernoten en een glaasje bisschopswijn. Iedereen is van harte welkom op dit heerlijke avondje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk