Nog steeds veel bedankjes voor zorgmedewerkers ziekenhuizen

De centrale hal van van het Antonius Ziekenhuis locatie Nieuwegein is omgedoopt tot het ‘Zorgheldenplein’. Het straatnaambord is geschonken door Arie Koot, maker van straatnaamborden. Door het overhandigen van het straatnaambord met de tekst: “Zorgheldenplein: plein ter ere van de helden van de zorg tijdens de Coronacrisis in 2020” wil hij verpleegkundigen uit de regio bedanken die het Coronavirus bestrijden. Niet alleen het ziekenhuis in Nieuwegein kreeg een straatnaambord. Ook meerdere ziekenhuizen in de regio ontvingen zo een bedankje.

De spontane actie van Koot kwam voort uit de machteloosheid die hij ervoer tijdens de coronacrisis. “In mijn omgeving zijn er mensen die met corona besmet zijn. Mijn buurvrouw lag in het ziekenhuis. Dan ga je denken. Wat kan ik doen voor die mensen die elke dag aan het vechten zijn. Hoe moet je die bedanken?”

Koot hoefde daar niet lang over na te denken: door het installeren van een mooi straatnaambord natuurlijk! Hij maakt vaker dit soort borden voor de gemeente en besloot het nu eens een keertje voor de zorgmedewerkers te doen. de afgelopen periode zijn de borden opgehangen.

Enkele zorgmedewerkers uit Nieuwegein onder het bord van Arie Koot

Het St. Antonius Ziekenhuis krijgt van veel particulieren en organisaties ontzettend leuke, lieve en steunende attenties. ‘Namens iedereen uit het ziekenhuis hartelijk dank! We stellen het enorm op prijs’ aldus het management van het ziekenhuis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren